Bruma: "Ik was vroeger supporter van Ajax"

Ger
23 juli 2010, 13:40

Jeffrey Bruma en Patrick van Aanholt zijn vrijdag weer eens in een Nederlands stadion te bewonderen. De twee verdedigers reizen met Chelsea mee naar Amsterdam, voor de oefenwedstrijd tegen Ajax.

"Ik was vroeger supporter van Ajax", geeft Bruma (18) toe op de website van Chelsea. "Ik herinner me spelers als Patrick Kluivert, Edgar Davids, Marc Overmars , de gebroeders De Boer en Clarence Seedorf. Wat een team was dat. Tijdens m'n eerste training bij Feyenoord had ik nog een Ajax-tas en scheenbeschermers mee. Na een jaar of twee ben ik overgestapt op materiaal van Feyenoord en ging ik het eerste team volgen."

Van Aanholt (19) groeide in de buurt van Eindhoven op en was fan van PSV. "Ik genoot vooral van Romario. Ajax en Feyenoord waren de grote rivalen." Beide spelers verheugen zich op het duel, vooral ook omdat familie en vrienden op de tribunes van de Amsterdam ArenA zullen toekijken. "Het is altijd goed om terug te zijn", stelt Van Aanholt. "Ik verwacht dat mijn ouders, broers en zussen aanwezig zullen zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen