Bruggink: "Ik heb natuurlijk een achterstand"

Ger
11 oktober 2010, 09:13   Bijgewerkt: 11 oktober 2010, 09:34

Arnold Bruggink hoopt deze week een contract te verdienen bij zijn oude club FC Twente. De aanvaller sprak zaterdagavond met voorzitter Joop Munsterman en mag zich vanaf maandag bewijzen op het trainingsveld van de Enschedese club.

"Het gesprek met Munsterman was super positief. In eerste instantie ga ik meetrainen om te laten zien hoe ik er fysiek voor sta. Dat begrijp ik goed. Ik heb natuurlijk wel een achterstand ten opzichte van de andere spelers, die volop in competitie zijn", zegt Bruggink in De Telegraaf. "Ik heb de afgelopen tijd alleen voor mezelf getraind en mis wedstrijdritme, maar ik ben verder wel fit. Er komt ook nog een gesprek met trainer Michel Preud'homme."

Bruggink debuteerde bij FC Twente in 1993 in het betaalde voetbal. Daarna speelde hij voor PSV, Real Mallorca, SC Heerenveen en Hannover 96. "Ik ben een Tukker en woon in Enschede. Het is een heel apart gevoel om te gaan spelen voor de club uit mijn stad, waar ik mijn carrière ben begonnen. De afgelopen tijd ben ik een paar keer bij FC Twente geweest en dat heeft veel indruk gemaakt. De club is enorm gegroeid en ik vind het een mooi laatste hoofdstuk van mijn carrière om weer deel uit te maken van FC Twente."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen