Emanuelson: "Geen angst voor Feyenoord"

Koen Freriks
15 december 2010, 19:18   Bijgewerkt: 15 december 2010, 19:25

Urby Emanuelson speelt zondag zijn laatste Klassieker. De middenvelder van Ajax, die volgend jaar transfervrij zal vertrekken, kan bogen op fraaie resultaten tegen de eeuwige rivaal uit Rotterdam. Ajax verloor met Emanuelson slechts twee van de zeventien ontmoetingen met Feyenoord.

"Voor het publiek en iedereen die van Ajax houdt, wil je tegen Feyenoord niet verliezen", aldus Emanuelson op de clubwebsite. "Dat is dan toch een smetje op het seizoen. Je probeert er iedere wedstrijd en vooral tegen Feyenoord vol in te vliegen en meestal zijn wij dan de betere."

Emanuelson kijkt met vertrouwen vooruit. "Wij zijn zeker niet bang voor Feyenoord", zegt hij. "Vooral omdat wij meestal beter zijn. Het is bovendien de laatste competitiewedstrijd van de eerste seizoenshelft, dus we moeten winnen om met een goed gevoel de winterstop in te gaan. Het is alleen zonde dat de wedstrijden met Feyenoord de laatste jaren zonder uitpubliek worden gespeeld. Ik vind namelijk dat dat wel hoort bij zulke wedstrijden."

De multifunctionele linkspoot wil pas in de winterstop in gesprek gaan met andere clubs. "Ik ga in de winter alles op een rijtje zetten en wil daar nu nog niet mee bezig zijn. We zien het allemaal wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen