De Boer begrijpt niet dat Mido wil vertrekken

Ger
10 januari 2011, 09:25   Bijgewerkt: 10 januari 2011, 09:48

Trainer Frank de Boer is verrast dat Mido uit de Amsterdam ArenA wil vertrekken om een 'andere uitdaging' te zoeken. De Egyptische spits (27) deelde zijn beslissing vorige week schriftelijk mee aan de leiding van Ajax.

"Zijn vertrek verbaast me. Ik heb mijn vertrouwen in hem uitgesproken. Mits fit is hij een Ajax-nummer 9 die wij in gedachten hebben", zegt De Boer in De Telegraaf. Mido kwam afgelopen zomer transfervrij over van Middlesbrough en heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2011. Ajax liet vorige week weten bereid te zijn met Mido mee te denken over de wijze waarop de verbintenis kan worden ontbonden.

Mounir El Hamdaoui, die de afgelopen weken wegens fysieke en geestelijke problemen ontbrak, is in genade aangenomen. "Alle plooien zijn glad gestreken", aldus De Boer, die de Marokkaan geen toezegging heeft gedaan over een basisplaats. "Maar de kans dat dit soort jongens aan spelen toekomt, is groot, omdat ze veel kwaliteit hebben. Je kunt het niet met elf man, maar hebt 22 of 23 spelers nodig. En Mounir maakt daar onderdeel van uit."

De Boer durft een vertrek van Luis Suarez in januari niet helemaal uit te sluiten. De Uruguayaan liet onlangs in Spaanse media optekenen toe te zijn aan een nieuwe stap in zijn loopbaan. Later verklaarde hij echter het seizoen toch af te willen maken bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen