Sulejmani: "Heb goed gevoel over De Boer"

18 januari 2011, 17:49   Bijgewerkt: 18 januari 2011, 19:58

Voor Miralem Sulejmani wacht woensdagavond met Ajax de Klassieker tegen Feyenoord. Voor de 21-jarige Serviër, die in de zomer van 2008 voor ruim zestiem miljoen euro overkwam van SC Heerenveen, lijken betere tijden aan te breken na een matig begin bij de Amsterdammers.

De rappe aanvaller hoopt onder trainer Frank de Boer zijn definitieve draai te vinden binnen het team. "We hebben veel met elkaar gesproken in Turkije", weet Sulejmani te melden op de officiële website van zijn huidige club over het contact met zijn nieuwe coach. "Ik voel me heel fit en heb een goed gevoel aan de gesprekken met De Boer overgehouden."

Tot nu toe kwam Sulejmani in 95 duels in actie voor Ajax, waarin hij vijftien treffers wist te produceren. Een doelpunt maken tegen Feyenoord in de Amsterdam ArenA maakt bij de jonge aanvaller nog meer los dan de goal die hij maakte bij zijn debuut tegen Willem II. "Scoren tegen Feyenoord. Ja, dat is wellicht nóg mooier dan een doelpunt bij je debuut. Dat is misschien wel het ultieme doelpunt dat je als Ajax-speler kunt maken. Het is me tot nu nog niet gelukt, dus daar ligt een mooie uitdaging."

Sulejmani is zich ervan doordrongen hoe belangrijk het treffen met de aartsrivaal uit Rotterdam is voor de eigen aanhang. "Ik weet hoe belangrijk de wedstrijden tegen Feyenoord zijn voor onze supporters. En voor mij als speler van Ajax natuurlijk ook. Ik hou van deze club. Het voelt als mijn thuis. Als ik de fans een plezier kan doen door tegen Feyenoord te scoren doe ik dat graag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen