Slop: "Van der Zee gewoon weer aan het werk"

Ger
3 maart 2011, 09:30

Hoewel de relatie tussen Ajax en Hans van der Zee door een arbitragezaak veel schade heeft opgelopen, is de hoofdscout woensdag toch weer bij de Amsterdamse club aan de slag gegaan. De huidige nummer drie van de Eredivisie heeft de pogingen het contract van de oud-trainer af te kopen inmiddels gestaakt.

"Hans gaat gewoon weer aan het werk", aldus financieel directeur Jeroen Slop in De Telegraaf. Ajax legt zich neer bij de voor de club teleurstellende uitspraak van de arbitragecommissie. "Dat accepteren we. De insteek was ontbinding van het contract. Dat is niet gelukt. En nu is Van der Zee weer aan het werk. Meer willen we er niet over kwijt."

Ajax probeerde het contract van Van der Zee aanvankelijk af te kopen voor zeventigduizend euro, maar hij verlangde echter driehonderdduizend euro. Tot een schikking komt het nu niet meer en daarom begroette Slop de hoofdscout woensdag weer in de ArenA. "We hebben op mijn kantoor een gesprek gehad. Dat was niet moeilijk, hoor. Zoiets moet je zakelijk bekijken", besluit Slop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen