Heitinga wil Ajax-kar trekken met oud-teamgenoten

22 maart 2011, 12:11

John Heitinga is nog altijd een Ajacied in hart en nieren. De verdediger van Everton zegt in NUsport oprecht te balen van het feit dat zijn club nu opnieuw naast de landstitel dreigt te grijpen. "Iedereen snakt naar die derde ster. Ik ook."

"Dat Ajax al zo lang geen kampioen is geworden, gaat me aan het hart", aldus de international, die vertrouwen heeft in het nieuwe pad dat de club ingeslagen heeft. "Johan Cruijff erbij, Jonk en Bergkamp misschien, Frank de Boer. Ook Dirk de Groot loopt weer rond op De Toekomst. Hij was in mijn tijd trainer van A2 en kon je ongelooflijk hard aanpakken. Zowel fysiek als mentaal. Iedereen weet: als je langs Dirk komt, slaag je. Ja, met al deze mannen heb ik er wel vertrouwen in."

Zelf hoopt Heitinga ook ooit weer zijn steentje bij te dragen. Zijn liefde voor de club ziet diep, benadrukt hij. "Als Ajax in de grootste competitie ter wereld had gespeeld, was ik de John Terry van Ajax geworden, wat mij betreft. Ik keer zeker terug. Heb het daar wel eens met Klaas-Jan Huntelaar over. Wat nou als we straks met Wesley (Sneijder), Rafael (van der Vaart) en Nigel (de Jong) die kar gaan trekken in Amsterdam? Maar ja, dat is lastig te timen. Ieder heeft zijn eigen carrièrepad", beseft hij zich.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen