Oranje ongewijzigd, Dzsudzsak start bij Hongaren

29 maart 2011, 19:33   Bijgewerkt: 29 maart 2011, 19:39

Bondscoach Bert van Marwijk heeft voor de thuiswedstrijd tegen Hongarije geen konijn uit zijn hoge hoed getoverd. De trainer kiest voor dezelfde elf spelers als in Boedapest. Oranje won daar afgelopen vrijdag met maar liefst 0-4.

Door blessures ontbreken onder meer Maarten Stekelenburg, Mark van Bommel en Arjen Robben opnieuw bij Oranje. Michel Vorm staat hierdoor onder de lat, op het middenveld speelt Nigel de Jong als controleur naast Rafael van der Vaart. Ibrahim Afellay (links), Dirk Kuyt (rechts) en Robin van Persie vormen de vorhoede.

In de achttienkoppige wedstrijdselectie is geen plek voor Jelle ten Rouwelaar, Jeremain Lens, Stijn Schaars en Luuk de Jong. Zij zitten op de tribune.

Bij Hongarije staat PSV'er Balazs Dzsudzsak in de basis. Over zijn fysieke gesteldheid waren de afgelopen dagen wat twijfels, maar hij is blijkbaar fit genoeg om te starten. Ook voormalig NEC-middenvelder Kristian Vadoccz is basisspeler.

De wedstrijd tussen Nederland en Hongarije begint vanavond om 20.30 uur.

Opstellingen

Nederland: Vorm; Pieters, Mathijsen, Heitinga, Van der Wiel; De Jong, Van der Vaart; Afellay, Sneijder, Kuyt; Van Persie

Hongarije: Fülöp, Laza, Vanczak, Juhasz, Laczko, Vadocz, Dzsudzsak, Rudolf, Priskin, Gera, Pinter

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen