Ajax wil contract Siem de Jong verlengen

5 april 2011, 08:22   Bijgewerkt: 5 april 2011, 08:36

Ajax en Siem de Jong willen langer met elkaar in zee. Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om het huidige, tot 2013 lopende, contract open te breken en te verlengen. Gesproken wordt over een verbintenis tot 2015 of 2016.

De vader (George de Jong) en zaakwaarnemer (Louis Laros) van de middenvelder zaten onlangs met Ajax om de tafel om te praten over een nieuw contract. "Het was een eerste, oriënterende bespreking, waar we een goed gevoel aan hebben overgehouden. Ajax ziet in hem een speler voor de toekomst en wil hem belangrijk maken. We hebben de intentie uitgesproken met elkaar door te gaan tot 2015 of 2016. En als die wil er is, kom je er over het algemeen wel uit", aldus Laros in De Telegraaf. "Deze week praat Siem nog met Frank de Boer over het technische plaatje."

Overigens zou Ajax, naast Siem, graag ook zijn broertje Luuk vastleggen. Hij is de beoogde nieuwe spits, weet ook Laros. "Ajax ziet in hem een topkandidaat, maar weet dat zijn komst een lastig verhaal is. Hij heeft geen gelimiteerde transfersom."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen