Barça denkt aan maatregelen tegen Mourinho

Ger
28 april 2011, 09:26   Bijgewerkt: 28 april 2011, 09:45

FC Barcelona overweegt een klacht bij de UEFA in te dienen naar aanleiding van enkele uitlatingen van José Mourinho. De trainer van Real Madrid insinueerde na de eerste verloren halve finale in de Champions League (0-2) dat de Catalaanse opponent een voorkeursbehandeling heeft gekregen.

De Koninklijke kwam woensdagavond in het eigen Bernabéu met tien man te staan na een rode kaart voor de Portugees Pepe. Dankzij twee treffers van Lionel Messi gingen de bezoekers daarna met de overwinning aan de haal. "Het is duidelijk dat je geen kans hebt tegen Barcelona", aldus Mourinho. "Ik weet niet of komt omdat ze met Unicef op hun shirts spelen, maar ze hebben veel invloed."

"Guardiola is een fantastische coach, maar hij heeft een Champions League op zijn naam geschreven waarvoor ik me kapot zou schamen. In 2009 was de zege bij Chelsea in de halve finale een schandaal. Ook voor de eventuele winst van dit seizoen, zou ik me schamen", spuwt Mourinho zijn gal. "Ik hoop dat hij een keer op eerlijke wijze de Champions League weet te winnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen