Huistra: "We gaan het Ajax moeilijk maken"

30 september 2011, 14:51

Na overwinningen op Excelsior en De Graafschap kijkt men bij FC Groningen uit naar de thuiswedstrijd van zondag tegen Ajax. Tegen de landskampioen gaat de ploeg van trainer Pieter Huistra voor de derde competitiezege op rij. FC Groningen doet dat met een vrijwel complete selectie. Alleen Koen van de Laak ontbreekt nog.

Huistra weet wat hij kan verwachten. "Bij Ajax hoeven we qua speelstijl niet echt veel anders te verwachten. Zij zullen in vrijwel dezelfde opstelling spelen als dinsdag tegen Real Madrid met wellicht één of twee andere spelers. De balans in hun elftal kan daardoor wat anders liggen. We gaan deze thuiswedstrijd op de gebruikelijke wijze aan en willen spektakel bieden. Ajax speelt dit seizoen bij vlagen aardig voetbal, maar wij zullen het ze moeilijk gaan maken", zegt hij op de website van zijn club.

De wedstrijd van komende zondag tegen Ajax betekent voor FC Groningen het begin van een zware maand, waarin ook bekerwinnaar FC Twente en Feyenoord nog op bezoek komen. Huistra: "Het is voor iedereen die bij FC Groningen betrokken is een enerverende maand. Laten we hopen dat er veel leuks te beleven is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen