'Tottenham wil komst Vertonghen snel afronden'

2 mei 2012, 08:08

Tottenham Hotspur maakt werk van de komst van Jan Vertonghen. Volgens De Telegraaf heeft de Londense club de onderhandelingen met Ajax over de komst van de Belgische verdediger geopend. Vertonghen, wiens contract bij Ajax in 2013 afloopt, moet voor de Spurs één van de belangrijkste aankopen van deze zomer worden.

Naar verluidt heeft Tottenham een bedrag van net onder de tien miljoen euro over voor Vertonghen. Welk bedrag Ajax in gedachten had, is onduidelijk. Wel is het voor Ajax aantrekkelijk om de 25-jarige Belg nu de verkopen, omdat hij volgend jaar transfervrij de deur uit zou kunnen lopen. De verdediger zelf staat open voor een overstap naar Engeland, zegt zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli van managementbureau Nakhli Mondial. ''Jan heeft enkele droomclubs, die voor hem heel speciaal zijn. Voetballen in de top van de Premier League is iets waar hij altijd op heeft gehoopt'', stelt hij.

Naast Tottenham zouden ook Arsenal, Newcastle en Man City azen op Vertonghen. Tottenham zou, om de concurrentie voor te zijn, de transfer snel willen afronden.

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

  • GRATIS
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen