Vitesse bijna negen uur onderweg naar Moskou

2 augustus 2012, 00:13

Als gevolg van flinke vertraging deed de selectie van Vitesse woensdag bijna negen uur over de reis van Arnhem naar Moskou, waar donderdag de wedstrijd tegen Anzhi Makhachkala in de derde voorronde van de Europa League wordt gespeeld.

"Je hebt het allemaal niet in de hand en moet daar professioneel mee omgaan. Het is de kunst zo'n reis mentaal goed te verwerken", zei Marco van Ginkel daarover tegen Omroep Gelderland. Het talent heeft zelf nergens last van. "Ik voel me fit en goed. We zijn nog niet zo lang in training maar hebben harder getraind dan normaal."

Coach Fred Rutten heeft vertrouwen in een goede afloop van de eerste ontmoeting. "We hebben een jonge groep, maar de spelers bruisen van de energie en dat vind ik mooi. We zijn hier om te winnen, niet omdat het een mooie ervaring is om tegen deze ploeg te spelen. En ik zie kansen, want wij hebben spitsen maar ook middenvelders die kunnen scoren. Dat is een wapen. In een Europese uitwedstrijd een doelpunt maken, is van groot belang", vertelde de oefenmeester na de training.

Anzhi en Vitesse beginnen donderdag om 17.00 uur, de return is volgende week.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen