Hoesen blij met plek in selectie: "Geweldig toch?"

3 oktober 2012, 07:58

Danny Hoesen kan vanavond zijn debuut maken voor Ajax. De 21-jarige aanvaller, vorig seizoen nog actief voor Fortuna Sittard, is door trainer Frank de Boer opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen Real Madrid. Hij kan zijn geluk niet op.

Helemaal als een verrassing kwam zijn plek in de wedstrijdselectie voor Hoesen niet, zegt hij in De Telegraaf. "Zondag op de training hoorde ik al dat ik de volgende dag maar 45 minuten zou spelen bij Jong Ajax, omdat de kans groot was dat ik bij de A-selectie zou zitten voor Real Madrid. Geweldig toch? Ik heb direct mijn familie gebeld."

Hoesen speelde in het verleden wel eens op de flank, maar richt zich bij Ajax op de positie centraal voorin. "Ik richt me op de spitspositie. Als ik me goed ontwikkel, dan komen de kansen vanzelf. En die moet ik pakken. Zo gaat dat hier. Het is logisch dat ik graag eerste spits van Ajax wil worden. Elke minuut die ik bij het eerste kan meetrainen, is meegenomen en als ik mag invallen, is het helemaal mooi", aldus de Limburger.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen