De Boer: "De teleurstelling is nog niet gezakt"

Ger
22 februari 2013, 17:31

Frank de Boer had vrijdag moeite om het vizier vol op de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag te zetten. De uitschakeling in de Europa League zat de trainer van Ajax nog altijd dwars. Bij Steaua Boekarest gingen de Amsterdammers donderdag na strafschoppen onderuit.

"De teleurstelling is nog niet gezakt. Dat komt omdat we voor het eerst dit seizoen echt iets verloren hebben", zegt De Boer op de website van Ajax. "We zijn zeer onnodig uitgeschakeld. Het is een dure les geweest. Nu moeten we onze focussen op de twee overgebleven nationale doelen: het kampioenschap en de beker."

"Ik ben blij dat we dit weekend een thuiswedstrijd spelen. De spelers zitten nu even in een teleurstelling en dan is het altijd lastiger als je een paar dagen later naar een klein stadion met fanatiek publiek van de tegenstander moet. Thuis in een volle ArenA kunnen onze eigen fans de ploeg een extra ‘push’ geven."

Feyenoord zou Ajax zondag de helpende hand kunnen toesteken door PSV te verslaan. In dat geval komt de landskampioen bij een zege op ADO in punten gelijk met de koploper. De Boer: "We moeten niet naar anderen kijken. Een overwinning op ADO is het enige dat telt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen