Dortmund: "Lewandowski in 2013 niet naar Bayern"

10 juni 2013, 09:42

Robert Lewandowski kan een transfer naar Bayern München in deze transferperiode vergeten. Hans-Joachim Watzke, de directeur van Borussia Dortmund, zet in Sport Bild een streep door een mogelijke transfer van de Poolse spits naar Beieren.

Watzke geeft toe dat er contact met Bayern geweest is over Lewandowski. "Twee keer in de afgelopen vier weken, telefonisch. We hebben hen laten weten dat we, vanwege onze notering op de beurs, alleen schriftelijke biedingen in overweging kunnen nemen. Een schriftelijk bod hebben we tot op de dag van vandaag niet ontvangen."

Mocht dat bod uit München er alsnog komen, zal Watzke deze afwimpelen. Het is voor hem simpelweg geen optie om Lewandowski aan de concurrent te verkopen, zegt hij. "Robert zal in 2013 definitief niet naar Bayern gaan. Dat staat vast en dat hebben we Robert en zijn zaakwaarnemer ook laten weten. Het boek-Bayern is wat ons betreft dicht. Als Robert alsnog naar Bayern wil, heeft hij daar volgend jaar de kans voor."

Het contract van Lewandowski bij Borussia Dortmund loopt nog één jaar door. In de zomer van 2014 zou hij dus transfervrij de overstap naar Bayern kunnen maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen