Martino: "Messi heeft last van rechterdijbeen"

11 november 2013, 10:13   Bijgewerkt: 11 november 2013, 10:20

Lionel Messi verliet zondag na 21 minuten alweer het veld. De Barcelona-speler ging naar de kant met een dijbeenblessure. Er is nog geen prognose afgegeven voor het herstel van de sterspeler. Zeker is dat zijn afwezigheid geen excuus is voor verminderde prestaties van de ploeg, liet coach Gerardo Martino weten.

Volgens de coach betreft het een nieuwe blessure en geen terugval. "Hij heeft nu last van zijn rechterdijbeen", citeerde Sky Sports de oefenmeester. "We hebben de beste speler in de wereld, maar ook vier of vijf anderen die bij de besten horen. Messi's afwezigheid kan nooit een excuus zijn. Dat de Catalanen ook zonder Messi uit de voeten kunnen, werd duidelijk in de tweede helft in de wedstrijd tegen Betis. Waar de ruststand nog 0-0 was, won Barcá uiteindelijk met 1-4.

Ploeggenoot Cesc Fabregas herkent zichzelf in de situatie. "Leo moet stoppen voor zolang het nodig is. Hij moet goed herstellen, en daarna weer in vorm komen. We hebben hem wel nodig. Ik had hetzelfde bij Arsenal: je wil snel terugkomen, maar dat kun je beter niet doen. Het is een vervelende blessure."

Gevreesd wordt dat Messi in elk geval de interlands van Argentinië tegen Ecuador en Bosnië-Herzegovina moet laten schieten. Of hij de Champions League-wedstrijd tegen Ajax, over twee weken, haalt, moet de komende periode blijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen