Makkelie fluit 'topper' tussen Feyenoord en PSV

26 november 2013, 12:07

De wedstrijd tussen de in crisis verkerende topclubs Feyenoord en PSV wordt komende zondag gefloten door Danny Makkelie. Dat heeft de voetbalbond KNVB laten weten. Makkelie was afgelopen weekend de leidsman bij het duel tussen Go Ahead Eagles en Vitesse, waar hij voor rust twee strafschoppen gaf aan de bezoekers. Omdat hij vervolgens van alles naar zijn hoofd kreeg, besloot de leidsman het duel kort te staken.

Feyenoord en PSV staan zondag om 14.30 uur tegenover elkaar. Twee uur eerder speelt Ajax, de regerend landskampioen, in het Kyocera Stadion tegen ADO Den Haag. Dat duel wordt gefloten door Reinold Wiedemeijer, ook al een scheidsrechter die afgelopen weekend opzien baarde. Hij stuurde in de wedstrijd tussen AZ en Roda JC Kerkrade (2-2) binnen twintig minuten twee spelers van de thuisploeg met rood van het veld.

Koploper Vitesse speelt zondag thuis tegen SC Cambuur, tijdens dat duel hanteert Björn Kuipers de fluit. Serdar Gözübüyük moet vrijdagavond de wedstrijd tussen Roda en FC Twente in goede banen leiden.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen