Zaakwaarnemer Stam noemt houding Ajax 'niet netjes'

5 februari 2014, 13:17

Henk van Ginkel, de zaakwaarnemer van Jaap Stam, stoort zich aan de houding van Ajax. AC Milan zou Stam graag willen overnemen en hoewel beide clubs nog geen officieel contact hebben gehad, lieten de Amsterdammers al wel weten dat Stam niet zomaar de deur van de ArenA uit mag lopen.

In gesprek met Voetbal International laat Van Ginkel weten dat Stam weliswaar een doorlopend contract heeft, maar dat afgesproken is dat de samenwerking ieder jaar geëvalueerd wordt. "Als Jaap het niet naar zijn zin heeft, kan hij weg en als Ajax niet tevreden is, kan de club zo weer van Jaap af. Volgens mij is dat een heldere afspraak, maar nu hoor ik mensen van Ajax zeggen dat ze Jaap niet voor een appel en een ei willen laten gaan."

"Trainer Frank de Boer riep zelfs dat Ajax veel in Jaap had geïnvesteerd. Ik vraag me af: wat dan? Volgens mij gaat dit gewoon om geld, terwijl de afspraken anders zijn. Ik vind dat niet netjes. Ajax heeft Jaap gevraagd er te komen werken, niet andersom en nu doet die club net of hij daarvoor God op zijn blote knieën moet danken", vervolgt Van Ginkel. Bij Milan zou Stam assistent van hoofdcoach Clarence Seedorf kunnen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen