De Boer overweegt terugkeer Sneijder en Vd Vaart bij Ajax

15 april 2014, 11:25

Frank de Boer denkt na over een terugkeer van Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart bij Ajax. De oefenmeester stelt in het AD dat het ervaren tweetal nog wel van waarde kan zijn, maar wil het duo dan gaan gebruiken in de aanval. 

Het contract van Sneijder (29) bij Galatasaray loopt tot de zomer van 2016, Van der Vaart (31) ligt tot 2015 vast bij Hamburger SV. "Spelers van die leeftijd kunnen natuurlijk wel iets toevoegen aan een jong elftal, met al hun ervaring", zegt De Boer. "Sneijder en Van der Vaart zijn wel spelers die daarvoor in aanmerking komen, al ben ik er nog niet helemaal uit wanneer daar een goed moment voor is. Nee, contact is er niet geweest."

De Boer, die dit seizoen voor de vierde keer op rij landskampioen wordt met Ajax, wil Sneijder en Van der Vaart dan als aanvallers gebruiken. "Als pure middenvelders zie ik ze dan niet meer", stelt de trainer. "Ik heb heel veel respect voor hen, maar in de manier waarop wij nu spelen, kunnen zij dat in mijn ogen niet meer opbrengen. Alleen misschien incidenteel. In dat geval zou Van der Vaart bij ons goed als een soort valse spits kunnen spelen, als een slim aanspeelpunt. Sneijder zou heel goed hangend vanaf de zijkant kunnen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen