Vertonghen benadrukt: "Wij zijn voor niemand bang"

5 juli 2014, 12:29

Voor België staat er vanavond (zaterdag) een kraker van jewelste op het programma. Onze zuiderburen spelen in de kwartfinale tegen Argentinië, dat Lionel Messi in de gelederen heeft. Verdediger Jan Vertonghen is echter niet bang voor de opponent.

"We hebben dit toernooi laten zien dat we heel zelfverzekerd zijn", zegt de oud-Ajacied tegen Het Nieuwsblad. "We gaan uit van eigen kracht. Dat stralen we ook uit. We voelen ons heel sterk, zowel fysiek als mentaal. We hoeven voor niemand bang te zijn. We leefden al heel lang naar dit toernooi toe en wedstrijden als dit is waar je het allemaal voor doet."

De Belgen moeten Lionel Messi zien te beteugelen. "Kijk, ik vind Messi tot nu toe uitstekend maar Argentinië heeft meer spelers die we in de gaten moeten houden", stelt de verdediger. "Dries Mertens is een groot fan van Higuaín, een van de beste aanvallers met wie hij al speelde. En je hebt Lavezzi, Di María, Agüero en nog jongens op de bank. We zullen verdedigen als een team en ik ben ervan overtuigd dat we sterk genoeg zijn om hen te stoppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen