Huntelaar: "Ik wil alles winnen, ook duel om derde plek"

Ger
11 juli 2014, 16:17

Hoewel Klaas-Jan Huntelaar nog steeds baalt van de nederlaag in de halve finale tegen Argentinië, toont hij zich toch strijdbaar in aanloop naar het duel met Brazilië. De spits van Schalke 04 wil het WK graag als derde afsluiten met het Nederlands elftal.

Als bondscoach Louis van Gaal zijn opstelling gaat aanpassen, verschijnt Huntelaar zaterdag tegen Brazilianen mogelijk aan de aftrap. "Ik wil alles winnen, ook een wedstrijd om de derde plek. Er is altijd teleurstelling als je niet in de finale staat. Maar ik wil het toernooi graag goed afsluiten", aldus Huntelaar tegen OnsOranje.nl. "Aan de andere kant voel je de hele sfeer als een koude douche uit je lijf en uit de ploeg vloeien. Het gaat toch maar om één plek."

"Achteraf was het een prachtig WK en we gaan nog voor de derde plek", vult Daley Blind aan. "We moeten als team karakter tonen zodat we het WK met een overwinning afsluiten. Je gaat altijd voor het hoogste. Zo zijn we dit toernooi ook gestart, ondanks dat de verwachtingen bij veel mensen laag waren. Ik ga niet ergens naartoe als ik niet denk dat ik kan winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen