Sporkslede ziet Willem II zitten: "Direct een goed gevoel"

17 juli 2014, 13:40

Fabian Sporkslede gaat zich komend seizoen in het shirt van Willem II proberen verder te ontwikkelen. De middenvelder vertrekt op huurbasis van Ajax naar Tilburg en zegt op de website van de Amsterdammers dat hij het avontuur ziet zitten.

"Daar had ik vanaf het eerste moment een goed gevoel bij", vertelt de 20-jarige spelverdeler. "Ik ben dan ook blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Nadat ik via mijn zaakwaarnemer Mino Raiola met trainer Jurgen Streppel heb gesproken, liet ik weten dat ik Willem II als serieuze optie zag. Helemaal toen hij mijn rol schetste op het middenveld die ik wel zie zitten. Daarna hebben we contact gehouden en ben ik bij de club langsgegaan. Ze spelen in een leuk stadion, hebben een mooi shirt en goede supporters. Verder krijg ik ook allemaal leuke berichten van de supporters."

Sporkslede had de mogelijkheid om bij Jong Ajax te blijven, maar koos voor een kans bij de promovendus. "Ik vond dat het mentaal ook een goede stap zou zijn om in een andere omgeving en in een betere competitie te beginnen. Vooral omdat ik pas twee wedstrijden in de Eredivisie heb gespeeld. Bovendien verhuurt Ajax me met een idee en blijven ze me in de gaten houden. Ze zijn benieuwd hoe ik me ga ontwikkelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen