'Poging De Boer om Van der Vaart terug te halen mislukte'

6 augustus 2014, 14:33

Frank de Boer ondernam twee weken geleden een poging om Rafael van der Vaart terug te halen naar Amsterdam. De coach van Ajax nam telefonisch contact op met de 31-jarige middenvelder van Hamburger SV, maar kreeg nul op het rekest van de Oranje-international. Dat heeft zaakwaarnemer Robert Geerlings tegenover Voetbal International bevestigd.

Van der Vaart opteert voor een langer verblijf bij Hamburg, waar hij nog één jaar onder contract staat. Het afgelopen seizoen verliep dramatisch voor de ervaren middenvelder, die Ajax in 2005 verruilde voor HSV. Hij ontliep ternauwernood degradatie met Die Rothosen en raakte vervolgens in aanloop naar het WK geblesseerd, waardoor hij het toernooi in Brazilië aan zich voorbij moest laten gaan.

Toch wil de middenvelder dus bij HSV blijven. Hij denkt dat oude tijden in Hamburg kunnen herleven, aangezien de Bundesliga-club een flinke zak met geld (17 miljoen euro) gekregen heeft van geldschieter Klaus-Michael Kühne. Onder meer Ajacied Niklas Moisander staat in de belangstelling van de club uit Hamburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen