De Boer houdt WK-gangers op bank tegen Vitesse

10 augustus 2014, 13:26   Bijgewerkt: 10 augustus 2014, 13:32

Ajax treedt in de eerste competitiewedstrijd tegen Vitesse nog aan zonder zijn WK-gangers. Coach Frank de Boer houdt Daley Blind, Joël Veltman en Jasper Cillessen op de bank, hij kiest voor vrijwel dezelfde elf spelers als vorige week tegen PEC Zwolle. De enige wijziging betreft Thulani Serero, hij vervangt Lucas Andersen.

Nick Viergever, tegen Zwolle uitgevallen met een kniewond, verschijnt gewoon weer aan de aftrap. Hij speelt als controlerende middenvelder, centraal achterin staan Niklas Moisander en Mike van der Hoorn. Ruben Ligeon staat rechts achterin, op de plek van de geblesseerde Ricardo van Rhijn. Voorin krijgt de Pool Arkadiusz Milik opnieuw de voorkeur boven Kolbeinn Sigthórsson, aanwinst Richairo Zivkovic zit niet eens op de bank.

Vitesse, dat de afgelopen twee jaar de winst pakte in Amsterdam, treedt in de ArenA aan met Valari Kazashvili in de punt van de aanval. Op het middenveld staan Davy Pröpper, Kelvin Leerdam en Marko Vejinovic, de van sc Heerenveen overgekomen Arnold Kruiswijk krijgt links achterin de voorkeur boven Rochdi Achenteh.

De competitiewedstrijd in de Amsterdam ArenA tussen Ajax en Vitesse begint zondag om 14.30 uur.

Opstellingen

Ajax: Vermeer, Ligeon, Van der Hoorn, Moisander, Boilesen, Klaassen, Viergever, Serero, Schöne, Milik, Kishna

Vitesse: Velthuizen, Wallace, Kashia, Van der Heijden, Kruiswijk, Pröpper, Leerdam, Vejinovic, Labyad, Kazashvili, Traore

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen