El Ghazi: "De Boer heeft me op mijn kloten gegeven"

17 augustus 2014, 21:18

Anwar El Ghazi zorgde zondag met een prachtig afstandschot voor de beslissing in de uitwedstrijd van zijn Ajax tegen AZ (1-3). De 19-jarige invaller genoot van zijn doelpunt. "Fantastisch, hier heb ik de hele week op geoefend. Echt lekker", aldus El Ghazi na afloop tegenover de camera van FOX Sports.

Na zijn doelpunt kreeg El Ghazi het aan de stok met Jeffrey Gouweleeuw. El Ghazi daagde Gouweleeuw net zo lang uit totdat de verdediger van de Friezen uiteindelijk hapte. Gouweleeuw deelde een schop uit en startte vervolgens een opstootje waarbij bijna alle spelers van beide clubs waren betrokken.

De meegereisde supporters van Ajax genoten van de actie, maar trainer Frank de Boer niet. "Hij heeft me inderdaad op mijn kloten gegeven. Het was ook niet verstandig van mij. Ik moet nog veel leren. Toch ben ik heel blij met de overwinning en mijn doelpunt. Deze zege is voor ons een mooie opsteker in de aanloop naar de wedstrijd van komende week tegen PSV. En die Gouweleeuw kan trouwens hard schoppen. Dat weet ik nu ook."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen