Ajax start met El Ghazi, Willems en Hendrix bij PSV

24 augustus 2014, 15:50   Bijgewerkt: 24 augustus 2014, 15:55

Anwar El Ghazi begint in de topper tegen PSV in de basis bij Ajax. De jonge aanvaller krijgt van coach Frank de Boer de voorkeur boven Ricardo Kishna. Bij de bezoekers uit Eindhoven verschijnt Jetro Willems voor het eerst dit seizoen aan de aftrap, op het middenveld start Jorrit Hendrix.

Hendrix speelt op het middenveld op de positie van Oscar Hiljemark, die geblesseerd uitviel in de Europa League-wedstrijd tegen Shakhtyor Saligorsk. Hij kan spelen tegen Ajax en zit op de bank, maar coach Phillip Cocu kiest ervoor om te starten met Hendrix. Opvallend is verder de basisplaats voor Luciano Narsingh. Op zijn positie, rechts voorin, stond de afgelopen wedstrijden Jürgen Locadia. Jeroen Zoet keert terug onder de lat, hij moest in de Europese wedstrijd van afgelopen donderdag zijn positie afstaan aan Remko Pasveer.

Bij Ajax vormt El Ghazi een voorhoede met Lasse Schöne en Kolbeinn Sigthórsson, Daley Blind staat opnieuw links op het middenveld. Joël Veltman en Ricardo van Rhijn keren, zoals aangekondigd, terug in de basis. Onder de lat staat WK-ganger Jasper Cillessen, hij verwijst Kenneth Vermeer naar de reservebank.

De topper in de Amsterdam ArenA tussen landskampioen Ajax en PSV begint om 16.45 uur.

Opstellingen

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen, Klaassen, Viergever, Blind, Schöne, Sigthórsson, El Ghazi

PSV: Zoet; Willems, Rekik, Bruma, Brenet; Hendrix, Wijnaldum, Maher; Narsingh, De Jong, Depay

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen