De Boer: "Nummer 1 of 2 worden zal moeilijk worden"

28 augustus 2014, 19:21

Frank de Boer voorziet een zware klus voor 'zijn' Ajax in de groepsfase van de Champions League. De Amsterdammers werden donderdag gekoppeld aan FC Barcelona, Paris Saint-Germain en APOEL Nicosia. "Wanneer de doelstelling overwinteren is, dan is het wel lastig als je tegen Barcelona en Paris Saint-Germain loot", aldus De Boer.

"We hebben vorig jaar bewezen te kunnen stunten, maar met deze ploegen wordt het moeilijk om nummer 1 of 2 in de poule te worden. PSG heeft de ambities om binnen 4 of 5 jaar de Champions League te winnen. Volgens mij zitten ze nu in het derde jaar. Ze hebben gewoon een heel sterk team. Een goed team met veel sterren, maar wij zijn ook een goed team", bleef hij desondanks hoopvol.

Over Apoel Nicosia wist De Boer niet veel te melden. "Dat ze uit Cyprus komen en in 2012 de kwartfinale hebben gehaald."

De Boer eindigde met een positieve noot. "We hebben vorig jaar laten zien dat we punten kunnen pakken tegen dit soort teams. We hebben nu bijna dezelfde spelers. In dat opzicht zijn we dus een stap verder. Laten we hopen dat er weer een stunt komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen