De Boer: "Vermeer is zo goed als rond met Feyenoord"

31 augustus 2014, 16:57

Vlak voor het verstrijken van de transferdeadline dient er zich een grote verrassing aan op de Nederlandse markt. Doelman Kenneth Vermeer, die al geruime tijd op de nominatie staat om te vertrekken bij Ajax, is volgens trainer Frank de Boer 'zo goed als rond met Feyenoord'. Dat bevestigde de coach van de Ajacieden na afloop van de 2-0 nederlaag tegen FC Groningen voor de camera's van FOX Sports.

Feyenoord plukte deze zomer Warner Hahn weg bij FC Dordrecht. De talentvolle doelman mocht de concurrentiestrijd aangaan met Erwin Mulder. Mulder kreeg de voorkeur, maar kon in het prille seizoen nog niet imponeren onder de Rotterdamse lat. Consequentie hiervan is dat Feyenoord de komst van een nieuwe doelman toejuicht en de club uit Rotterdam-Zuid heeft in deze zoektocht dus haar ogen laten vallen op Vermeer.

Vermeer moet Jasper Cillessen bij Ajax voor zich dulden in de hiërarchie. De doelman wordt al weken in verband gebracht met een vertrek uit Amsterdam, maar tot dusver werd er nog geen enkele andere club écht concreet. Dat lijkt Feyenoord nu dus wel te worden, waardoor er een opmerkelijke transfer in de maak is.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen