Van der Sar vindt kritiek op Overmars onterecht

6 september 2014, 12:04

Edwin van der Sar kan zich niet vinden in de kritiek op bestuurder Marc Overmars, die zich met Ajax te weinig versterkt zou hebben op de transfermarkt. Na de overstap van Daley Blind naar Manchester United (17,5 miljoen euro) werd alleen Niki Zimling op huurbasis naar Amsterdam gehaald en dat kwam Overmars op de nodige verwijten te staan. 

"Natuurlijk is technisch beleid zijn portefeuille. Maar we nemen bij Ajax met elkaar een beslissing", schrijft Van der Sar, marketingdirecteur bij Ajax, in zijn column in De Telegraaf. "Wat dat betreft vind ik dat ik, gelukkig, nog steeds een teamsport beoefen. Ook als directielid bij Ajax."

"Daley had vijftien maanden geleden nog een aflopend contract bij Ajax", legt de oud-keeper uit over de transfer van Blind. "Hij kon toen transfervrij vertrekken. De club heeft hem opnieuw vastgelegd en dan vertrekt hij nu voor een aanzienlijk bedrag naar één van de grootste clubs van de wereld."

Van der Sar verwijt Blind dan ook niets. "Als Manchester United dan aan alle voorwaarden van Ajax voldoet, kunnen en willen we zo'n speler niet tegenhouden. Zo werkt het nu eenmaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen