Sir Bobby Charlton steunt Van Gaal: "Het komt goed"

9 september 2014, 15:05

Ondanks zijn moeizame start kan Louis van Gaal bij Manchester United nog altijd rekenen op het volledige vertrouwen van Sir Bobby Charlton. Het 76-jarige clubicoon, lid van het Raad van Bestuur van de Engelse club, is ervan overtuigd dat Manchester United onder de Nederlander de weg omhoog terug gaat vinden.

Door de matige prestaties van vorig seizoen speelt Manchester United dit jaar geen Europees voetbal en mocht Van Gaal de selectie in de zomer een volledig nieuw gezicht geven. "Het is raar om niet actief te zijn in Europa. Gek, maar misschien kan het de situatie makkelijker maken voor ons", zegt Charlton op de website van zijn club. "We zijn begonnen met nieuwe spelers en hebben tot nu toe nog niet goed gespeeld, maar dat komt zeker goed. Het wordt een geweldig avontuur om te zien hoe we terugkeren naar de plek waar de thuishoren."

Charlton denkt dat Man United in Van Gaal de juiste coach heeft. "Hij heeft me, en de meeste van onze fans, goed nieuws bezorgd met de transfers van deze periode. Ik weet zeker dat we de huidige moeizame periode achter ons laten. Het is gek om te ervaren waar we nu staan, maar dat zal niet lang zo blijven", denkt hij.

Met twee punten uit drie wedstrijden staat Manchester United nu veertiende in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen