De Boer: "Heracles eerste van zeven belangrijke duels"

13 september 2014, 16:56

Voor Ajax breekt er een belangrijke periode aan. De landskampioen verloor de laatste twee competitieduels en heeft daarom vanavond (zaterdag) tegen Heracles Almelo wat recht te zetten. Woensdag wacht het Champions League-duel tegen Paris Saint Germain. Trainer Frank de Boer beseft dat zijn ploeg aan de bak moet in de maand september.

"Ajax - Heracles is dus de eerste wedstrijd na de interlandperiode", schrijft de coach op de clubsite. "Het is vooral de eerste van een serie van zeven belangrijke duels die wij tot en met zondag 5 oktober spelen. Twee wedstrijden in de UEFA Champions League, één bekerduel en vier keer strijden we in de Eredivisie. Ik hoef niet uit te leggen dat ik deze weken extra veel waarde hecht aan goede resultaten."

De Boer wil vanavond tegen de hekkensluiter het publiek ook wat bieden. "Voor ons telt enerzijds dat we drie punten halen en anderzijds dat we een attractieve wedstrijd spelen. Wat dat betreft zijn er gelukkig wel goede dingen te halen uit onze competitiestart. En op die goede zaken zullen wij voortborduren. Dat doen we zonder Kenneth Vermeer en Daley Blind. We hebben Niki Zimling en Diederik Boer verwelkomd als nieuwe spelers. Allebei zullen zij op hun eigen manier van waarde zijn bij Ajax, daar ben ik van overtuigd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen