Ajax gaat in CL voor stunt tegen PSG, Bayern treft City

17 september 2014, 16:07   Bijgewerkt: 17 september 2014, 16:15

Dinsdag was het moment eindelijk aangebroken: de Champions League ging weer van start. Zestien ploegen zorgden voor een mooie ouverture, met veel doelpunten. Een dag later komen er wederom zestien deelnemers in actie. Alle Nederlandse ogen zijn vooral gericht op de confrontatie tussen Ajax en Paris Saint Germain, terwijl de clash tussen Bayern München en Manchester City vanuit internationaal perspectief het meest interessant is.

Ajax wil indruk maken tegen sterren uit Parijs

Niet de ontvangst van de oud-spelers van Ajax wordt het meest interessant, het wordt vooral leuk om te zien of de Ajacieden zijn opgewassen tegen het sterrenensemble uit Parijs. Vorig jaar wisten coach Frank de Boer en de zijnen te stunten tegen FC Barcelona, maar toen was de situatie volledig anders. Barça was al door en trad niet met de sterkste formatie aan, terwijl PSG meteen wil laten zien dat het dit seizoen hoge ogen wil gooien in de Champions League. Vorig jaar werden de Parijzenaars in de kwartfinales uitgeschakeld door Chelsea. Het bereiken van deze ronde zullen ze dit seizoen minimaal willen evenaren.

Bayern en City openen het bal in Groep E

Ook Martins Indi, Huntelaar en Aké in actie

In de groep van Bayern en City zit ook AS Roma, dat het in het eigen Stadio Olimpico opneemt tegen CSKA Moskou. Kevin Strootman is nog steeds geblesseerd, maar er komen nog wel andere Nederlanders in actie op het Champions League-avondje. Zo spelen Nathan Aké (Chelsea) en Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04) tegen elkaar op Stamford Bridge en neemt Bruno Martins Indi het met FC Porto op tegen Bate Borisov.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen