Boilesen: "Achteraf had ik het anders moeten oplossen"

Ger
18 september 2014, 00:22

Nicolai Boilesen leek tegen Paris Saint Germain uit te groeien tot de schlemiel van de wedstrijd. De linksback van Ajax verspeelde al vroeg de bal aan Lucas, waarna Edinson Cavani voor de 0-1 zorgde. Door een laat doelpunt van Lasse Schöne hielden de Amsterdammers uiteindelijk toch een punt over aan het thuisduel in de Champions League.

"Ik wilde de bal terugspelen naar Jasper Cillessen, maar dat ging fout. Toen wilde ik wegdraaien, maar kreeg ik een duw. Ik had eigenlijk een vrije trap verwacht", blikt Boilesen tegenover FCUpdate.nl terug op de openingstreffer. "Achteraf had ik het beter met een kopbal kunnen oplossen. Of ik had de bal richting de tribune kunnen schieten. Maar ja, dat beslis je binnen een seconde."

De Deen stelt een wedstrijd met twee verschillende gezichten te hebben gezien. "In de eerste helft speelden wij niet goed. Er lag ruimte, maar daar maakten wij geen gebruik van. Na rust viel het wel op zijn plaats. Er was veel beweging en zij kregen het moeilijk op het middenveld. Zo zie je dat als je vooruit durft te spelen, er veel mogelijk is. Alleen hadden wij dat eerder moeten doen." 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen