De Boer geeft toe: "Dit was een gestolen overwinning"

21 september 2014, 23:55

Trainer Frank de Boer van Ajax gaf na afloop van de gewonnen klassieker tegen Feyenoord toe dat de overwinning zijn ploeg eigenlijk niet toe kwam. "Dit was een gestolen overwinning. Van onze kant was het zeer pover. Het was niet een beetje ondermaats, het was heel ondermaats", stelde hij na afloop.

De Boer zag dat zijn ploeg met name in de eerste helft niets had in te brengen. "We werden helemaal overrompeld. De wil om te winnen was bij Feyenoord veel groter dan bij ons. Dat zag je werkelijk aan alles, zeker in de eerste helft. We waren in die fase in alle opzichten de mindere ploeg."

Na de rust zag De Boer meer een wedstrijd. "Wij hadden misschien eerder 0-2 moeten maken, maar Feyenoord miste in de laatste minuten ook nog een paar grote kansen toen ze alles-of-niets gingen spelen. Maar al met al was het heel teleurstellend. Als je weer kampioen wilt worden, zal je toch een bepaald niveau moeten gaan halen. En dat hebben we in deze wedstrijd zeker niet gehaald. Als je tien van deze wedstrijden speelt, zul je er negen verliezen. Alleen Jasper Cillessen heeft zeer attent gekeept."

De Boer had tot slot bemoedigende woorden over voor de Rotterdammers. "Het is heel zuur voor die ploeg dat ze nog niet 1 punt aan dit duel hebben overgehouden. Maar je krijgt uiteindelijk wat je verdient. Ik weet zeker dat de punten vanzelf komen als ze op deze manier doorgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen