Andersen: "Dit voelt als een bevrijding, dit had ik nodig"

2 oktober 2014, 08:07

Hij staat al geruime tijd bekend als een groot talent, maar Lucas Andersen wist dinsdag pas echt eens van zich te doen spreken in Ajax 1. Op het hoogste niveau in het Europese clubvoetbal, de Champions League, schoot hij zijn ploeg op visite bij APOEL Nicosia naar een 0-1 voorsprong. De twintigjarige Deen denkt zelf dat het een voorbode is voor iets heel moois.

"Dit voelt als een bevrijding", liet Andersen in De Telegraaf optekenen na zijn openingstreffer in de Cypriotische hoofdstad. "Dit had ik nodig. Ik had al twee keer in de beker gescoord, maar dit is een bevestiging dat ik op het allerhoogste niveau mee kan en mijn bijdrage kan leveren", vervolgt de Deen, die na afloop overladen werd met positieve kritieken, ook door trainer Frank de Boer.

De Boer stak al vaker de loftrompet over Andersen, die zijn talent volgens hem vooral buiten wedstrijden demonstreerde. "Waarom het er op de trainingen en bij Jong Denemarken wél en bij Ajax nog niet uitkomt, is me een raadsel", zegt de jongeling zelf over zijn prestaties.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen