Vd Brom krijgt flinke trap na: "Hij heeft mijn carrière gebroken"

9 oktober 2014, 10:13

Roland Juhász maakt sinds januari 2013 niet meer deel uit van de gelederen van Anderlecht, maar nam afgelopen zondag pas afscheid van de fans en het bestuur van de regerend kampioen van België. De reden hiervan: hij wilde pas afscheid nemen als John van den Brom vertrokken was. Hij geeft de Nederlandse coach een behoorlijke trap na.

"Ik kon pas afscheid nemen nadat John van den Brom weg was. Als mens heeft hij me enorm teleurgesteld", stelt Juhász in La Dernière Heure. Hij speelde 7,5 seizoenen voor de Brusselse club, waarmee hij diverse prijzen in de wacht wist te slepen. De komst van Van den Brom betekende het einde voor de Hongaar. Met de Nederlander aan het roer kreeg de verdediger geen kans meer.

Toch wilde Juhász nog een afscheid bij Anderlecht. "Maar niet zolang Van den Brom er coach was. Die man heeft mijn carrière gebroken, op zijn minst toch die bij Anderlecht", zegt de Hongaarse verdediger. "Ik begrijp dat een nieuwe coach keuzes maakt. Ik zou aanvaard hebben dat hij voor een andere speler koos, maar qua mens heeft hij me enorm teleurgesteld. Hij heeft me niet in mijn gezicht gezegd waarom hij me niet meer wou. Na acht seizoenen bij Anderlecht, de club van mijn hart, verdiende ik beter. En ik ben niet de enige die in de clinch lag met hem", verzekert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen