Anderlecht en Gent komen niet verder dan remise

18 oktober 2014, 21:13   Bijgewerkt: 18 oktober 2014, 22:32

Koploper Anderlecht is nog altijd ongeslagen in de Belgische Pro League, maar speelde zaterdag wel voor de vijfde keer gelijk. Achter de Kazerne bleef de ploeg van manager Besnik Hasi steken op een 1-1 gelijkspel tegen KV Mechelen.

KV Mechelen was in de openingsfase duidelijk de bovenliggende partij en dat leidde in de 21ste minuut tot de 1-0 van Alessandro Cordaro. Ook daarna waren de beste kansen voor KV Mechelen, maar na een uur kwam Anderlecht op gelijke hoogte. Steven Defour rondde een mooie aanval af. Daarna trokken de bezoekers het initiatief naar zich toe, maar een overwinning voor paars-wit zat er niet in.

Anderlecht staat met 23 punten uit elf wedstrijden bovenaan in België. Nummer twee AA Gent wist niet te profiteren van de remise van de lijstaanvoerder. De manschappen van coach Hein Vanhaezebrouck speelden zelf ook gelijk in de thuiswedstrijd tegen Charleroi. AA Gent leek de volle buit naar zich toe te gaan trekken, maar Clément Tainmont bepaalde diep in blessuretijd de eindscore op 2-2 namens de bezoekers. Het gat tussen Anderlecht en Gent blijft vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen