Van Gaal: "Niemand wandelt zomaar mijn team in"

19 oktober 2014, 19:09

Trainer Louis van Gaal meent dat de jeugd van Manchester United de toekomst heeft. In aanloop naar de wedstrijd tegen West Bromwich Albion van maandag steekt hij de loftrompet over een aantal van zijn jeugdspelers.

"Ik denk dat Paddy McNair het geweldig heeft gedaan in de twee wedstrijden die hij gespeeld heeft. Natuurlijk waren Phil Jones, Jonny Evens en Chris Smalling niet beschikbaar, maar ik denk altijd dat jonge spelers hun posities over kunnen nemen. We hebben goede jonge spelers en dat hebben we ook laten zien. Niet alleen met McNair, maar ook bijvoorbeeld met Tyler Blackett en Jesse Lingard."

Van Gaal waarschuwde ook de gevestigde namen. "Als je praat over Wayne Rooney, Michael Carrick en Phil Jones heb je het natuurlijk over goede voetballers. Maar daar hebben we er meer van, en soms doen de anderen het beter. Niemand wandelt zomaar mijn team weer in, geloof me. Je moet je basisplaats verdienen op het trainingsveld, maar dat weet elke speler. Geloof me, het gaat niet alleen om je naam. Onze jongste speler McNair was geweldig in onze laatste wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen