Cillessen met vertrouwen naar Spanje: "Kunnen winnen"

20 oktober 2014, 10:44

FC Barcelona is in de Spaanse competitie, na acht wedstrijden, nog altijd zonder tegendoelpunt. Ajax wacht dinsdag in de Champions League dus een loodzwaar karwei. Toch heeft doelman Jasper Cillessen vertrouwen in een goede afloop van het duel in Camp Nou.

"Ik denk dat we daar kunnen winnen. Dat lijkt me logisch, anders kunnen ze me beter thuislaten", zegt Cillessen tegen de NOS. De Oranje-international stoort zich aan grapjes die naar aanleiding van zijn uitspraken gemaakt kunnen worden. "Ze stonden me ook uit te lachen toen ik zei dat we naar Brazilië gingen voor de wereldtitel. Oké, we hebben niet gewonnen. Maar tijdens het toernooi hield het lachen wel op."

Ajax stuitte vorig seizoen in de groepsfase van de Champions League ook al op FC Barcelona. "We verloren in Barcelona met 4-0, maar deden we best lang goed mee", weet Cillessen nog. "Thuis wonnen we met 2-1. We durfden ons eigen spel te spelen en hen al vroeg onder druk te zetten. Zo moeten we het weer doen. Als we gaan afwachten, dan gaat het fout. Het is soms nog even wennen, maar we worden steeds beter. Het wachten is nu op constante resultaten. Een goed resultaat tegen Barcelona zou ons helpen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen