Kluivert acht Ajax kansloos: "Dat Barça wint, is voor mij zeker"

4 november 2014, 09:11

Naast Ronald de Boer is ook een andere oud-speler van Ajax en FC Barcelona, Patrick Kluivert, somber over de kansen van de Amsterdammers in de komende Champions League-wedstrijd tegen de Catalaanse ploeg. De oud-spits is ervan overtuigd dat Barça woensdag de volle winst pakt in de ArenA.

Een jaar geleden won Ajax thuis met 2-1 van FC Barcelona, maar Kluivert vindt dat resultaat geen graadmeter voor de komende ontmoeting. "Ajax speelde uitstekend en won knap (2-1). Maar FC Barcelona was op dat moment al zeker van de groepswinst en speelde zonder Lionel Messi. Luis Enrique zal het sterkste elftal insturen en een voorhoede met Messi, Neymar en Luis Suarez is natuurlijk levensgevaarlijk", zegt hij in De Telegraaf.

"Door de nederlaag bij Paris Saint Germain moet Barcelona winnen om zicht te houden op de groepswinst. Voeg dat bij de nederlagen in de competitie en het is duidelijk dat er een scherpe ploeg zal staan. Dat Barcelona wint, is voor mij zeker. Ajax zal vol druk moeten zetten. Misschien dat er gebruik kan worden gemaakt van het – door de nederlagen tegen Real Madrid en Celta de Vigo – aangetaste vertrouwen. Al ben ik bang van niet."

In dezelfde krant liet Ronald de Boer zich op vergelijkbare wijze uit over de komende Ajax-Barça.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen