Groep F: Cavani brengt PSG naar knock-outfase

5 november 2014, 23:13

Met nog twee volle speelrondes te gaan, is al duidelijk dat Paris Saint Germain en FC Barcelona zeker zijn van een plek in de top-twee van groep F in de Champions League en het bijbehorende ticket voor de achtste finales. Koploper Paris SG versloeg APOEL Nicosia woensdag op eigen veld met 1-0, nummer twee FC Barcelona was in de Amsterdam ArenA met 0-2 te sterk voor Ajax. De Amsterdammers moeten nu met APOEL Nicosia de strijd aangaan om het Europa League-startbewijs.

Twee weken geleden nam Paris Saint Germain op Cyprus pas in de slotfase afstand van APOEL Nicosia (0-1). In het eigen Parc des Princes, met Gregory van der Wiel, werd vanavond het verschil al in de eerste minuut gemaakt. De doelpuntenmaker was in beide gevallen hetzelfde. Edinson Cavani kroonde zich opnieuw tot matchwinner. Na een voorzet van Van der Wiel schoot de Uruguayaan raak uit de draai. Even daarna raakte Cavani ook nog de paal.

Paris SG is met tien punten uit vier duels de koploper in groep F. De voorsprong op FC Barcelona bedraagt één punt. PSG krijgt over drie weken visite van Ajax, terwijl Barça bij APOEL Nicosia op bezoek moet. In de strijd om de derde plaats heeft Ajax op dit moment de betere papieren. De manschappen van Frank de Boer hebben twee punten, tegenover één van APOEL Nicosia.

Waarschijnlijk vallen de beslissingen in de strijd om de eerste en derde plaats pas in de laatste speelronde, op 10 december. Dan is het Ajax - APOEL Nicosia en FC Barcelona - Paris Saint Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen