'Schöne vraagt Ajax na eerste gesprek om bedenktijd'

12 november 2014, 08:29

Lasse Schöne weet nog niet of hij zijn contract bij Ajax wil verlengen. Na een eerste gesprek met de Amsterdamse clubleiding heeft de Deen gevraagd om bedenktijd, meldt Voetbal International. De huidige verbintenis van Schöne loopt komende zomer af, waardoor hij na dit seizoen transfervrij kan vertrekken.

De 28-jarige Schöne kwam in 2012 naar Ajax. De Amsterdammers hoefden geen transfersom voor hem te betalen, omdat zijn contract bij NEC die zomer afliep. Sinds zijn komst naar de ArenA heeft Schöne een geweldige ontwikkeling doorgemaakt en inmiddels is hij een vaste waarde in het team van coach Frank de Boer. Als de Deen besluit om niet bij te tekenen, kan hij komende zomer transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

Ook met Stefano Denswil is Ajax in gesprek over een nieuw contract, hij kan bijtekenen tot 2018, maar ook de verdediger heeft voorlopig weinig haast. Hij wil afwachten wat er met Niklas Moisander gebeurt. De Fin, die op de positie van Denswil centraal achterin speelt, vertrekt in de winterstop mogelijk uit de ArenA.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen