De Boer laat weinig los over opstelling voor duel met PSG

24 november 2014, 20:53

Ajax-coach Frank de Boer laat vooralsnog weinig los over zijn opstelling voor de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint Germain, morgen (dinsdag) in Frankrijk. De oefenmeester moet sowieso één wijziging doen, aangezien Joël Veltman geschorst is vanwege zijn rode kaart tegen FC Barcelona.

"Ik ben eruit, maar eerst moeten de spelers het weten", zegt De Boer op Ajax.nl. De voormalig Oranje-international overweegt Anwar El Ghazi en Niklas Moisander aan de kant te houden, aangezien zij op 'scherp' staan. Pakken zij een gele kaart tegen Paris SG, dan zitten ze volgende maand op het strafbankje voor het thuisduel met APOEL Nicosia. Die wedstrijd is cruciaal voor de derde plaats in de poule, goed voor een Europa League-ticket.

De Boer: "Spelers hebben deze wedstrijden ook nodig om beter te worden. Maar het spookt ook door het hoofd om ze te sparen voor APOEL. We zullen het morgen zien." Ajax en APOEL zijn allebei al kansloos voor een plek in de knock-outfase van het miljoenenbal. Momenteel hebben de Amsterdammers één punt voorsprong op de Cyprioten, die dinsdag FC Barcelona ontvangen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen