'Ajax wil ook Andersen en Boilesen langer binden'

26 november 2014, 09:15

Ajax is druk bezig met de toekomst en in het kader hiervan gaat Anwar El Ghazi zijn handtekening zetten onder een contractverlenging. Na de talentvolle vleugelaanvaller zijn Lucas Andersen (20) en Nicolai Boilesen (22) aan de beurt. De verbintenissen van de jonge basiskrachten lopen over anderhalf jaar af en Ajax wil graag langer door met de twee Denen. Dat meldt VI.

Ajax heeft een aantal spelers rondlopen in de selectie, waar het de komende jaren een elftal omheen wil bouwen. De Amsterdamse club ziet niet alleen toekomst in El Ghazi, Andersen en Boilesen. Ook doelman Jasper Cillessen, die zijn contract tot medio 2018 lijkt te gaan verlengen, Lasse Schöne en Stefano Denswil maken deel uit van de toekomstplannen van de Ajacieden.

In een eerder stadium werden de contracten van Davy Klaassen, Joël Veltman, Ricardo van Rhijn (allen tot 2018), Richairo Zivkovic (2019), Thulani Serero (2017) en Ricardo Kishna (2016, met een optie voor nog een seizoen) al opengebroken en verlengd. Zodoende is Ajax flink aan het investeren in de toekomst.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen