El Ghazi groot vraagteken bij Ajax voor Willem II-thuis

4 december 2014, 15:50

Het schiet nog niet echt op met het herstel van Anwar El Ghazi. De vleugelaanvaller van Ajax wordt nog steeds gehinderd door liesklachten en moest donderdag omwille hiervan weer apart van de groep trainen. Het meespelen van de negentienjarige Ajacied in de thuiswedstrijd tegen Willem II van komende zaterdag is derhalve uiterst onzeker.

El Ghazi werd vorig seizoen door Ajax weggeplukt bij Sparta en wist deze jaargang door te breken in de Amsterdamse hoofdmacht. Hij was tot dusver vijf maal trefzeker en leverde evenzoveel assists. Vorige week zou hij in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (1-1) in de basis starten, maar zijn liesblessure gooide roet in het eten. Hij zat vervolgens wel op de bank, ook al kon hij geen invalbeurt maken. Hij werd vervangen door Ricardo Kishna.

Het is voor Ajax te hopen dat El Ghazi snel hersteld is, aangezien volgende week de cruciale Champions League-wedstrijd tegen APOEL Nicosia op het menu staat. De Amsterdammers moeten in de eigen ArenA minimaal gelijkspelen om door te stromen naar de Europa League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen