Ajax legt El Ghazi drie seizoenen langer vast

Ger
5 december 2014, 10:13

Ajax en Anwar El Ghazi hebben elkaar gevonden in een nieuwe verbintenis. De aanvaller zette zijn krabbel onder een contract dat met terugwerkende kracht ingaat op 1 oktober 2014 en loopt tot en met 30 juni 2019. Zijn oude dienstverband zou in de zomer van 2016 aflopen.

El Ghazi (19) maakte op 3 augustus 2014 zijn debuut in het eerste elftal van Ajax in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PEC Zwolle. Tot nu toe speelde hij negentien officiële wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij goed was voor zes doelpunten. Met het verlengen van zijn contract volgt El Ghazi het voorbeeld van spelers als Davy Klaassen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman en Jasper Cillessen. Ook zij werden het met Ajax al eens over nieuwe contracten.

"Het is zaak deze kern bij elkaar te houden en als één team te groeien. We willen allemaal bij elkaar blijven en van daaruit presteren", zegt El Ghazi op de website van Ajax. "Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Ajax, de club heeft veel vertrouwen in me en het publiek is fantastisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen