Kishna in basis tegen APOEL, El Ghazi op de bank

10 december 2014, 19:37   Bijgewerkt: 10 december 2014, 19:51

Met Ricardo Kishna in de basis begint Ajax aan zijn laatste Champions League-wedstrijd van dit seizoen. De aanvaller begint in de basis en houdt Anwar el Ghazi, die hersteld is van een blessure, op de bank. Kishna vormt tegen de kampioen van Cyprus een voorhoede met Lasse Schöne en Arek Milik.

De opstelling van Ajax is vrijwel hetzelfde als afgelopen weekend tegen Willem II, toen de Amsterdamse ploeg een 5-0 zege boekte. De enige wijziging betreft de spitspositie, tegen Willem II mocht Kolbeinn Sigthórsson starten. Omdat hij vervolgens geblesseerd raakte, is het geen verrassing dat hij tegen APOEL Nicosia ontbreekt. Links achterin staat wederom Nick Viergever, hij vervangt de geblesseerde Nicolai Boilesen.

Een opvallend gezicht op de bank bij Ajax is Richairo Zivkovic. De spits deed afgelopen maandag nog mee met Jong Ajax, dat in de Jupiler League tegen RKC Waalwijk speelde. Hij scoorde in dat duel twee keer. Queensy Menig, die tegen Willem II debuteerde in het eerste van Ajax, zit tegen APOEL op de tribune.

Ajax heeft tegen APOEL aan een punt genoeg om als derde te eindigen in de groep en zo overwintering in de Europa League veilig te stellen. Een plek in de volgende ronde van de CL is al buiten bereik.

Opstellingen

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Viergever; Klaassen, Serero, Andersen; Schöne, Milik, Kishna

APOEL Nicosia: Pardo; Antoniades, Carlão, Papazoglou, Mario Sérgio; Nuno Morais, Vinicius, Alexandrou, Tiago Gomes, Efrem; Sherídan

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen