Feyenoord heeft beschermde status, Ajax en PSV niet

Ger
12 december 2014, 00:03   Bijgewerkt: 12 december 2014, 08:28

Feyenoord heeft dankzij de overwinning bij Standard Luik (0-3) een beschermde status bij de loting voor de knock-outfase van de Europa League. In de pot met 'geplaatste' deelnemers zitten alle clubs die als eerste eindigden in de poule, aangevuld met de vier beste nummers drie uit de Champions League.

Ajax en PSV zijn niet geplaatst en treffen zodoende een op papier zware tegenstander. De loting voor de volgende fase in de Europa League begint maandag om 13.00 uur op het hoofdkantoor van de UEFA in Nyon. Clubs uit hetzelfde land kunnen niet aan elkaar worden gekoppeld, net als ploegen die elkaar in de poule al troffen.

De eerste ronde van de knock-outfase is op 19 en 26 februari, waarna opnieuw wordt geloot voor de achtste finales (12 en 19 maart). De finale van de Europa League is op 27 mei in Warschau.

Geplaatst: Borussia Mönchengladbach (Dui), Club Brugge (Bel), Besiktas (Tur), Red Bull Salzburg (Oos), Dinamo Moskou (Rus), Internazionale (Ita), FEYENOORD, Everton (Eng), Napoli (Ita), Dinamo Kiev (Oek), Fiorentina (Ita), Legia Warschau (Pol), Olympiakos Piraeus (Gri), Zenit Sint-Petersburg (Rus), Sporting Portugal (Por), Athletic Bilbao (Spa).

Ongeplaatst: Villarreal (Spa), Torino (Ita), Tottenham Hotspur (Eng), Celtic (Sch), PSV, Dnjepr Dnjepropetrovsk (Oek), Sevilla (Spa), VfL Wolfsburg (Dui), Young Boys (Zwi), Aalborg (Den), Guingamp (Fra), Trabzonspor (Tur), Liverpool (Eng), Anderlecht (Bel), AS Roma (Ita), AJAX

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen