Huntelaar: "Heb De Jong wel genoemd bij Schalke"

23 december 2014, 13:44

Als het aan Klaas-Jan Huntelaar ligt, komt Nigel de Jong naar Schalke 04. De spits heeft bij de clubleiding een goed woordje gedaan voor de middenvelder, wiens contract bij AC Milan in 2015 afloopt.

"Ja, ik heb Nigel de Jong wel genoemd", geeft Huntelaar, die zelf zijn contract bij Schalke verlengd heeft, toe op de site van Helden Online. "Ik heb onze technisch directeur Horst Heldt gewezen op meer Nederlandse spelers van wie het contract aan het einde van het seizoen afloopt en van wie ik zeker weet dat ze hier passen en een versterking zijn. Maar ik bepaal dat natuurlijk niet, ik probeer de club te helpen om ze te wijzen op mogelijke versterkingen. En dan is het aan de technische leiding om te beslissen welke spelers ze aantrekken."

Volgens Huntelaar barst Schalke van de ambities. "Bayern wordt acht van de tien keer kampioen, maar die twee keer dat ze het niet worden, moeten wij het worden. Dat is de ambitie van Schalke de komende jaren. Je kunt een keer van Bayern verliezen, maar zorg dan dat je van de kleinere clubs wint. Geloof me, het streven van Schalke de komende jaren is niet alleen een incidentele beker winnen, maar meedoen om de titel. Daarom heb ik mijn contract verlengd, dat proces wil ik graag meemaken. In 2017 ben ik 33, dan zien we wel weer verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen